• Veel ruimte buiten

  • Veel natuur

Vakantiehuis Hoogstede

Tussen de bossen en uitgestrekte landerijen ligt in het schilderachtige Vechtedal ons zeer ruime vakantiehuis Hoogstede. Omringd door uitgebreide fietsroutes en prachtige wandelmogelijkheden vindt U bij ons natuur, rust, ruimte en vermaak. Ons natuurhuisje ligt in Duitsland net over de grens bij Coevorden (10 km) en Hardenberg (30 km) en een paar honderd meter vanaf de rivier De Vechte in het buitengebied van de plaats Hoogstede.

   

Ons vakantiehuis ligt in het buitengebied van Hoogstede in het buurtschap Tinholt. Tussen de landerijen en veel bomen hebben we ons eigen plekje weten te creëren waar de natuur nog zijn eigen gang gaat. Er is een grote kans dat je bij ons de reeën, hazen en fazanten over de weilanden ziet lopen. De landelijke omgeving biedt veel mogelijkheden voor (gezins) recreatie zoals wandelen, fietsen, skeeleren. Daarnaast is er veel eigen terrein met speeltoestellen en een trampoline. Bij minder goed weer is spelen en buiten zijn ook mogelijk door overkapping.

   

De beneden etage van onze ruime accommodatie is rolstoel vriendelijk. Via de serre deuren kunt u heel gemakkelijk naar het betegelde terras. Verder beschikken wij over een badkamer die geschikt is voor mensen met een handicap.