• Midden in de natuur

  • Veel ruimte

Vakantiehuis

Algemeen:

Ons ruime vakantiehuis heeft een grote serre met openslaande deuren naar een groot terras.

De keuken is voorzien van een 5 pits gastoestel met oven. Verder staat er een grote koelkast, vaatwasser, diepvrieskast, waterkoker, magnetron, klein koffiezetapparaat, thermoskannen en een percolator (groot koffiezetapparaat). De grote eetzaal is de verbinding tussen de keuken en serre.

In de serre staat een houtkachel waar u gebruik van kunt maken en verder hangt er de TV en DVD speler. U kunt bij ons alle Nederlands zenders ontvangen. We hebben gratis wifi.

Op de grote speelweide kunt u voetballen, volleyballen en er staat een glijbaan. Er is een overdekt gedeelte waar de kinderen kunnen spelen en hier staat o.a. een klimrek en trampoline. Verder hebben we 3 trapskelters, een tafeltennis tafel en 2 grote kolen barbecues.

Op de begane grond zijn 3 toiletten en 1 douche. Tevens bevind zich hier de gehandicapten badkamer met toilet, douche en wasbak die geschikt is voor rolstoelgebruikers.

3 slaapkamers:

Op de begane grond is 1 slaapkamer met badkamer (toilet en douche) met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met 3 stapelbedden en een 1 persoons bed. Op de 1e etage is een slaapkamer met een twee persoons bed.

  

5 slaapkamers:

Zie 3 slaapkamers. Plus op de 1e etage 2 slaapkamers met ieder 2x een eenpersoons bed en een extra badkamer met toilet, douche en 2 wasbakken.

 

7 slaapkamers:

Zie 3 en 5 slaapkamer. Plus op de 1e etage 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed en een eigen badkamer (toilet, douche en wasbak) en een slaapkamer met een tweepersoonsbed.